تولید میوه خشک (3 روش و 7 دستور عالی) – هنر فردی

قرار گرفتن در معرض دی اکسید گوگرد می تواند دوچندان مضر و حتی به جهت مبتلایان به آسم و افراد دچار به آلرژی یا این که آلرژی به سولفیت کشنده باشد. میوه در هر حالتی چه نو باشد و چه خشک شده، برای شما عالی میباشد و فوایدی به یار دارد. مصرف آنها به شما در کمتر وزن امداد کرده و به محافظت تناسب اندام یاری می کند. میوه ها جزو صرفا تیم غذایی هستند که تمام بها های غذایی را دارا هستند و سرشار از ویتامین ها، فیبرها و آنتی اکسیدان ها میباشند که برای نگهداری شادابی و در امان ماندن از هر مدل بیماری باید آن ها را مصرف کنید. به جهت نمونه بایستی گفت میزان مصرف روزمره قابل قبول این ادغام به جهت یک کودک ۱۰ ساله اهمیت وزن ۲۱ کیلوگرم فقط ۱۵ میلی گرم سولفیت در روز می باشد که معادل یک زردآلو خشک است. می توانید به جهت خشک کردن میوه ها از فر به کارگیری کنید. به کارگیری از همین متاع فارغ از شک با فواید بی شماری میباشد که موجب محبوبیت آن شده است. قطعاً یک گروه ی تولیدی سوای داشتن بازاری کار کشته به جهت فروش، هر چند حساس ارتقا کیفیت کالا و یا تنوع گزیده به محصولات، نمی تواند مدت زمانه زیادی تداوم بیاورد. کشمش و آلو سرشار از آهن هستند و برای کسانی که قلیل خونی دارا هستند دوچندان مفیدند. پوست درخشان و در اختیار گرفتن فرایند پیری برخی از مزایایی هست که مصرف میوه های خشک به دنبال دارند. خطر شماره یک در بسیاری از میوه های خشک تجاری وجود دی اکسید گوگرد است. دی اکسید گوگرد یک گاز بد بوی ناخوشایند است که کلیدی سوزاندن زغال سنگ یا این که نفت تولید می شود و به عنوان ضد عفونی کننده ، ماده سپید کننده یا این که به تیتر حفظ کننده مواد غذایی مورد به کار گیری قرار می گیرد. میوه ها قبل از خشک شدن تحت اثر گذاری دی اکسید گوگرد قرار می گیرند تا رنگ ، عطر و طعم آن ها محافظت شود و ماندگاری آن ها افزایش یابد. درباره میوه خشک که به شکلها و نامهای متنوعی مانند چیپس میوه در بازار موجود است، حرف زیاد میباشد اما ۹ آیتم آن را برایتان تعیین کرده تا به خرید کردن و مصرف میوه خشک مهم بیشتری دهید. بهترین مسیر را به جهت صادرات متاع به روسیه گزینش کنید. در حالت طبیعی میوه خشک شده می تواند یک میان وعده مناسب برای دفع احساس گرسنگی باشد و می اقتدار به جهت مدت دوران طولانی محافظت کرد و از همین رومی تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در بیرون از فصل آن باشد. خشک کردن میوه محتوای آب آن را از در بین می برد و قندهای طبیعی آن مثل فروکتوز را تغلیظ می کند و یک ماده غذایی متراکم تولید می کند. محتوای مواد مغذی آنها منعکس کننده همتایان تازه و شیوه فرآوری آنها است. بعضی از این نحوه ها در ادامه آمده است. به جهت خشک نمودن بایستی از میوه های جدید و رسیده به کارگیری بشه. ولی بایستی اعتنا داشت حرارتی که به جهت خشک کردن میوهها آیتم به کار گیری قرار می‌گیرد تا حدود زیادی موجب از فی مابین رفتن ویتامین C موجود در میوه میشود. به عنوان نمونه بادام و پسته به از بین بردن سلولهای مرده پوست کمک می کند و گردو مانع از کم آبی پوست می شود. همین ترکیبات ضد سرطان میباشند و مانع رویش سلولهای توموری در بدن می شوند. میوه خشک قابلیت و امکان مراقبت خیلی طولانی تری نسبت به میوه های جدید دارااست و می تواند یک بین وعده موثر باشد. میوه های خشک نظیر انجیر فواید زیادی دارا هستند چون سرشار از فیبرهایی میباشند که سالم روده را تضمین می کنند. آنها همینطور نسبت به میوه های جدید ویتامین C و آنتی اکسیدان های کمتری دارا‌هستند و در صورت عدم رعایت اعتدال در مصرف ممکن هست تهدیدی به جهت سلامتی باشند. ولی در هم اکنون حاضر اشکال دیگر میوه های خشک نظیر انبه ، آناناس ، زغال اخته ، موز و سیب ، کیوی ، پرتقال و غیره موجود است. آلو شابلون، هلو، شلیل، توت فرنگی، انبه، موز، خرمالو، کیوی و بخش اعظمی از انواع دیگر میوه خشک در ایران قابل ایجاد هست که عمدتاً به صورت اسلایس یا حلقه ای خشک می شوند. میوه خشک (Dried fruit) میوه ای هست که تقریباً کل آب موجود در آن مهم نحوه های خشک نمودن از دست رفته است. میوه های خشک به بهبود خواب ، تقویت یادگیری و عملکرد مغز یاری می کنند. این آنتی اکسیدان ها سبب ساز بهبود حافظه هم می شوند. علاوه بر مواد معدنی که به آن اشاره شد میوه خشک مقادیر بالایی فیبر و آنتی اکسیدان را خود جای دیتا که به سلامت مغز و به بهبود کارایی دستگاه گوارش کمک میکند. میوههای خشک تا ۳.۵ برابر فیبر، ویتامینها و مواد معدنی میوههای تازه را در خویش دارند. هم اکنون ۳ تا ۴ فنجان آب طولانی تر کنید. آن‌گاه از ۵ دقیقه جوشیدن آب آب لیمو ترش را بیش تر می کنیم. در اینجا بخش اعظم به باز‌نگری وب وبسایت میوه خشک ترب.