11 روش تشخیص عسل طبیعی که باید با آنها بیشتر آشنا شوید

مصرف کننده ی اهل ایران عسل خوب، خالص و طبیعی را عسلی می داند که رنگش کهربایی تیره مثل عقیق باشد، سفت بوده و اصطلاحا «کش» بیایید. عسلی که شکرک می زند طبیعی هست یا این که تقلبی؟ تفاوت شکرک عسل اصلی شکرک زدن که در مربا تولید می‌گردد همین می باشد که بلورهای عسل رس زده خیلی ریزتر از بلورهای مربای شکرک زده است. هیچ کدام از همین عقاید و دیدگاه ها و تصورات ارتباطی اهمیت عسل از حیث طبیعی یا این که مصنوعی بودن و همچنین شکرک زدن آن نداشته و ندارد و از نظر عسل شناسان و کارشناسان علم تغذیه به طور کلی مردود است. در صورتی که درون پیاله عسل یا این که روی عسل موم خرد شده وجود داشت، باید به طبیعی بودن عسل شک و تردید کنید؛ زیرا در تراز عسل گیری عسل فارغ از هیچ جور ماده مازاد به دست عسل طبیعی فروش می آید. اما به جهت مصرف کننده یک منش اکثر برای تشخیص عسل وجود ندارد آن نیز به کارگیری از ابزارهایی هست که خدا در اختیارش گذارده است؛ با چشمانش شکل ظاهری عسل را نظارت می کند، با بینی اش آن را بو می کند و با زبانش آن را مزه مزه می نماید. کارشناسان رشته زنبورداری و اهل فن در همین حوزه به جهت شناسایی عسل طبیعی از روشهای آزمایشگاهی استفاده میکنند. تنوع فراوان مضاعف عسل های موجود در بازار و تفاوت قیمت، دغدغه بسیاری از مصرف کنندگان عسل طبیعی می باشد. البته متاسفانه تعداد عسل های تقلبی موجود در بازار رو به ارتقاء می باشد و مشکلاتی را برای افراد متعدد به همپا داشته است. درصورتیکه برای خرید کردن عسل به بازار بروید از کیلویی ۳۰ هزار تومان تا کیلویی ۳۰۰ هزار تومان عسل پیدا میشود. مسئلۀ آن گاه خرید عسلهای باز یا به اصطلاح فله میباشد که اصلی موم یا این که سوای موم فروخته میشوند. آسان ترین شیوه تشخیص عسل طبـیعی، خرید از مغازه ها و اشخاص دارای می باشد. عده ای عقیده دارا هستند عسل زمانی متبلور شود تقلبی است و عسل طبیعی مدام صاف و روشن باقی می ماند. برخی از آن ها عدم تعادل هورمون های زنانه و مردانه ، استروژن ها و آندروژن ها ، مصرف بعضا داروها ، شیمی درمانی ، به برهان اختلالات زمینه ای تن درستی مثل اندک خونی و دیابت ، استرس و عارضه ها متعدد است. چنانچه شما هر جور سوالی در رابطه اساسی چه جایی و طرز استفاده از عسل طبیعی سلطانی دارید، می توانید اهمیت ما در صفحه وب تماس بگیرید.