ضوابط معماری هتل و اشتباهات رایج در طراحی آن – معمارنو

نزدیکی و نیز پوشانی در بین همین دو مورد، موضوعی پیچیده و در عین اکنون انعطاف پذیر است. جزئیات قرون وسطایی حتی در خدمت های بهداشتی هم دیده می شوند، نظیر سینک های سنگی که آرم بازه زمانی دیر باز هستند. موتیف های معماری قرون وسطی نیکی تنها در اتاق ها، بلکه در نقش تزئینات فضاهای پذیرایی هم به چشم می خورند و یادآور سقف شیب دار و جزئیات تزئینی انبارهای غله تاریخی هستند. شوالیه دیگری که کتانی پوشیده پشت بارِ نوشیدنی از آن ها پذیرایی کرده، و یک شوالیه ریزاندام در زمین بازی کودکان را سرگرم می کند. شرکتی که مسئولیت ساخت و طراحی آن را به عهده گرفته بود از معماری تاریخی و زیبا، سنت های قرون وسطایی و اتمسفر رویایی شهر استفاده کرده و این موتیف ها را در طراحی ساختمان به عمل برد. کلیه فضاهای عمومی از نقشه کشی بی آلایش و کاربردی برخوردار میباشند که فواصل به لطف در آن رعایت شده و به طور معین و واضح به بخش های متفاوت تقسیم شده. مطالعات طراحی هتل را میتوان همواره یکی از پرکاربرد ترین و اصلی ترین تحقیقات و پروژه معماری مرتبط اساسی رساله هتل دانست که اساتید متشخص دانشگا های متعدد به جهت سنجش اطلاعات دانشجویان و معماران طراحی چنین تحقیقی را در پایان نامه بازه کارشناسی بر عهده آنها قرار می دهد ب همین استدلال آن ها در شروع طراحی و تهیه رساله معماری هتل به جمع آوری اطلاعات جامعی درباره خصوصیت ها و کاربرد های یگانه چنین مکانی میپردازند تا به بهترین تحقیق و رساله ممکن دست پیدا نمایند ولی ما نیز در همین انتها طومار هتل به جهت کمک به شما دانشجویان عزیز توانسته ایم به خوبی کلیه اطلاعات مربوط به طراحی چنین بنایی را بگنجانیم . پرده های توی لابی شبیه پرچم های رنگارنگ می مانند. اختصاص فضای پهناور برای احداث بیش از صد اتاق، برخورداری از لابی مجلل و لوکس، میزان مرغوب بودن مبلمان، ویوی ابدی و بینظیر، نورپردازی شیک، داشتن دکوراسیون منحصربهفرد، امکانات بهداشتی نظیر سرویس بهداشتی و حمام لوکس و بقیه امکانات تفریحی و رفاهی نظیر تلویزیون و دستگاه پخشکننده فیلم، خط تلفن، حوله، دمپایی و چوبلباسی، نظافت بهصورت شبانهروزی، از جمله فاکتورهایی میباشند که 5 ستاره بودن یک هتل را تعیین میکنند. استفاده از رنگ های فیروزه ای و مسی، جذابیت فضای داخلی را صد چندان کرده. میزهای چوبی و طویل و لوسترهای مدرن رستوران، هر فردی را به یاد تالار های مهمانی قلعه می اندازد. داشتن شیروکره و پنیر و نان داغ در هر سطحی از جايگاه الزامی است. بافت در تمامی جا وجود دارد، از پردهها و دیوارها گرفته تا مبلمان و کوسنها. ساباط اهمیت سه تا هفت دهانه سرپوشیده می باشد که دو سوی آن تختگاههای کوچکی به میزان یک تخت یا نیمکت قرار دارااست و اکثر وقت ها دهانه میانی آن درگاه آب انباری میباشد که آب خنک و گوارا دارد. میز پذیرش اهمیت طرحی که یادآور زره زنجیره ای است تزئین شده. میهمانان می توانند امانات خویش را به پذیرش تحویل و رسید دریافت کنند. ولی سرویس ها موجود در هتلها و تراز کیفی آن‌ها منحصر به فرد به همین استانداردها نیست و اینگونه واحدها می توانند استاندارد میزان مرغوب بودن سرویس ها خود را فراتر از این استانداردها انتخاب نمایند. درصورتیکه دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به اخذ اطلاعات اکثر در گزینه ضوابط طراحی هتل ppt لطفا به بازدید از وب تارنما ما.