گجرات تایتان ها برای حمایت از مبارزه با سرطان در آخرین بازی خانگی از کیت های ویژه استفاده می کنند

بازیکنان گجرات تایتانز در آخرین بازی خانگی خود در فصل لیگ برتر هند در تاریخ 15 می در اینجا برای حمایت از مبارزه با سرطان، پیراهن‌های اسطوخودوس خواهند پوشید. تیم تحت رهبری هاردیک پاندیا در آخرین بازی خانگی خود در این IPL در ورزشگاه نمادین نارندرا مودی به مصاف سانرایزرز حیدرآباد می رود. هدف این ابتکار برجسته کردن موضوع مهم سرطان است که همچنان نقش مهمی در بروز عوارض و مرگ و میر در هند و سراسر جهان دارد.

انتخاب اسطوخودوس، رنگی که نماد همه انواع سرطان است، به عنوان یادآوری قدرتمند از زندگی های بسیاری است که تحت تأثیر این بیماری ویرانگر قرار گرفته اند.

با پوشیدن لباس‌های اسطوخودوس، تایتان‌های گجرات قصد دارند آگاهی را در مورد اهمیت تشخیص و پیشگیری زودهنگام افزایش دهند و بر نقش مهمی که تغییر سبک زندگی می‌تواند در مبارزه با سرطان ایفا کند، تأکید می‌کند.

از طریق این ابتکار، تایتان های گجرات امیدوار است مردم را ترغیب کند تا در مورد پیشگیری از سرطان و تغییرات لازم در شیوه زندگی همراه با غربالگری منظم برای تشخیص زودهنگام که می تواند خطر ابتلا به این بیماری را به میزان قابل توجهی کاهش دهد، اطلاعات بیشتری کسب کنند.

هاردیک پاندیا، کاپیتان گجرات تایتانز، گفت: «سرطان نبردی است که میلیون‌ها نفر در هند و در سراسر جهان با آن مبارزه می‌کنند و ما به‌عنوان یک تیم نسبت به افزایش آگاهی در مورد این بیماری مرگبار احساس مسئولیت می‌کنیم.

“پوشیدن لباس های اسطوخودوس راه ما برای نشان دادن همبستگی با بیماران سرطانی، بازماندگان و خانواده های آنها است. امیدواریم اقدامات ما الهام بخش دیگران باشد تا اقدامات پیشگیرانه انجام دهند و از کسانی که در این نبرد می جنگند حمایت کنند.” در سطح جهانی، سرطان دومین عامل شایع مرگ و میر است که منجر به تقریباً 9.9 میلیون مرگ و میر در سال 2020 شده است. در دهه گذشته، میزان بروز سرطان در سراسر جهان 26 درصد افزایش یافته است، در حالی که مرگ و میر ناشی از سرطان 21 درصد افزایش داشته است.

پست های جدید  "هر کسی می تواند یک یا دو بازی بد داشته باشد اما...": نیتیش رانا در KKR Bowlers پس از باخت در MI

در هند از هر نه یک نفر احتمال ابتلا به سرطان در طول زندگی وجود دارد. تعداد پیش‌بینی‌شده موارد جدید سرطان در کشور برای سال 2022 بیش از 14.16 میلیون بود که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2025 نسبت به سال 2020 افزایش 12.8 درصدی در بروز سرطان داشته باشد.

موضوعات ذکر شده در این مقاله